By  on December 12, 2013

The renovation and expansion of the Van Cleef & Arpels flagship on Manhattan's Fifth Avenue brings the space to 6,000 square feet, double the original size. Sun streams in through additional, larger windows and there’s a lighter color scheme compared with the dark wood of the previous incarnation.


There’s a new mezzanine with a library, VIP room and bridal area. The brand has also taken over the second floor, which previously housed workshops and offices, for events and lectures. A walnut table and light fixture made of 744 pieces of curved and beveled glass — the number of the store’s address — are the focal point of the room, which will be used to entertain and educate customers.

To unlock this article, subscribe to WWD below.

load comments
blog comments powered by Disqus